HAZAI-MUTATÓ: Megjelent a WVR új dala – Szárnyalj

HAZAI-MUTATÓ: Megjelent a WVR új dala – Szárnyalj

Kelet-Szlovákiában 2016 elején egy új Hip-Hop formáció alakult WVR, az az Wayne' & Vivien és Ricsi néven. Két tagot, Wayne-t és Vivien-t már ismerhettük a GHP zenekar tagjaként, hozzájuk csatlakozott Ricsi, akivel 2015-ben találkoztak először.

„Volt egy közös dalunk Ricsivel még 2015 májusában, mely a Hajdan címet kapta. Ezek után már tudtuk milyenek a képességei. Mindkettőnknek tetszett a Ricsi és mást nem is tudtunk volna elképzelni harmadiknak magunk mellé!” - árulta el Nádasi Vivien és Bajus Junior (Wayne).

Az idei évben szeretnének minél több dallal előrukkolni és ezeket a lehető legtöbb helyen be is mutatni, melyben OMUPload független Stúdió/Zenekiadó segíti őket.

„A Szárnyalj című újdonságunk a szabadságról, az egymás iránti odafigyelésről szól, hogy mindig van remény, és hogy ne add fel soha (egyszóval szárnyalj)” - mondta Wayne a szöveg szerzője.

 

 

A formációnak nem ez az első dala. Valentin napkor hozták nyilvánosságra a Loveshit című szerzeményüket, melyet szintén meghallgathattok most.

 

 

A WVR tagjai

Bajus Junior (Wayne)
Nádasi Vivien
Tóth Ricsi

Facebook oldal

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk