KLIPPREMIER: Mészáros Tamás – Itthon vagyok

Újra jelentkezik Mészáros Tamás, aki ezúttal egy klipet hozott nekünk. A tavaly megjelent Itthon vagyok című lemezének címadó dalához készítettek videót, mely már a második az albumról.

„Egy ideje tervezzük, hogy több dalhoz készítünk videoklipet, mert a jelenlegi ,,online" világban fontos, hogy a rádiós játszás mellett arcot kapjon a produkció. Az utóbbi időben rendkívül felgyorsult az információk áramlása, ezért fontos jó időzítéssel mindig előrukkolni valami friss anyaggal.”

Ezúttal is egy igazai pop-rock dalt hallhatunk Tamástól, aki elmondta, hogy semmilyen pillanatnyi trendnek nem szeretnének megfelelni. „Élő hangszerekkel, igazi rockos, popos dalokat szeretnénk adni a mai kaotikus zenei világnak. Olyanokat, amelyek esetleg több generáción keresztül slágerek lehetnek. Persze, ezt majd az idő eldönti.”

A dal tavaly ősszel jelölve volt a Harmónia-díj "Év dala" kategóriájában, szerzője ismét Pécsváradi Zoltán és gitáron Bíró László működött közre.

„Ebben a dalban rengeteg olyan érzés, fontos üzenet van, amely sokkal nagyobb nyilvánosságot érdemel.

Minden dalom igazi vallomás. Rengeteg impulzus ér minket a nagyvilágban, amit mindig átbeszélünk a szerzőbarátaimmal. Most sem volt ez másként.

Zoltán is rengeteget utazik a másik zenei formációjával is, ezért született meg ez a - szerintem - zseniális dal. Az ő lelke is teljesen ott van a dalban. Meg mindazoké, akik kicsit érzelmesebb emberek, vagy járják a nagyvilágot és rengeteget tapasztalnak. Mivel a rohanó világunkban, életünkban egyre jobban elhalványul a szeretet, a megbecsülés fogalma, ezért többek között ezzel a dallal szerettük volna kifejezni azt, ami számunkra igazi értéket jelent.

Már magában a cím mindent elmond. Legyen olyan hely, amelyet itthonnak mondhatunk, ahova igazán jó hazatérni.” - mondta Tamás a dalról.

 

 

Sűrű év vár Tamásra, hisz sok fellépés van kilátásban .”Sok egyeztetés alakul, nemcsak fellépéssel kapcsolatosan, de TV-s megkeresések is. Mindezek mellett fontosnak és szívügyemnek tartom a Kárpátok Szépe nemzetközi versenyt, aminek a hangja lehetek, s ezzel rengeteg helyen megismerhetnek. A múlt héten a Muravidéki (Szlovénia) Magyar Rádió keresett meg a munkásságom és a szépségverseny kapcsán. Ősszel a nagy döntőben Budapesten is majd elénekelhetem a Kárpátok Szépe himnuszát.”

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk