KLIPPREMIER: Új Ákos dal, EP lemez és hamarosan induló turné

Ákos

Az énekes tavalyi, 170 ezres látogatottságú turnéja és az év végi dupla teltházas Aréna koncertje után új kiadvánnyal és egy innovatív klippel is jelentkezik. A kisfilm a dupla platinalemezes Még egyszer album Ugyanúgy című dalához készült.

A klip a MÉG EGYSZER lemezborítójának tükröződésre épülő ötleteit viszi tovább. A látványvilág a már megszokott formációnak köszönhető: a klipet Ákos írta és rendezte, az operatőr Juhász Viktor, a trükkmester és vágó Streba Zoltán volt. A klip egyik fénypontja Piros Ildikó, Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő, aki mellett feltűnik még a reklámfilmek világából már ismert Dorogi-ikerpár is.

“Megtisztelő volt számomra, hogy Piros Ildikó első megkeresésre vállalta a szerepet. Az ő jelenléte, fantasztikus játéka teljesen új dimenziót adott a forgatásnak és a dalnak is.” – nyilatkozta Ákos legújabb rendezése kapcsán.

A klippel egy időben a dal a rádiókban is megjelenik, illetve egy új EP lemez is napvilágot lát, Ugyanúgy címmel. A CD-n és digitálisan is elérhető kiadványon a címadó dal remix- és élő felvételes változata is szerepel, valamint két vadonatúj, sosem hallott szerzemény, A remény figyel és a Helyreigazítás.

 

 

Ákos számára a tavaszi kiadvány megjelenése után pár nappal indul a koncertszezon: 2016. május 1-jén Londonban startol a MÉG EGYSZER / TURNÉ 2016. A turné során több fesztiválon és határon túli helyszínen lép fel zenekarával.

Május 1.: LONDON (UK) – The Clapham GRAND
Június 4.: NAGYMEGYER (SK) – MŠK Thermál Futballstadion
Június 17.: VELENCE – A MI Velencénk Fesztivál
Június 18.: BÉKÉSCSABA – Sörfesztivál
Július 9.: KISVÁRDA - LeszFeszt
December 17.: BUDAPEST – Papp László Budapest Aréna

ATEMPO.sk