KLIPPREMIER: 447 a Spliff 447-től

Spliff 447

Elkészült a komáromi Spliff 447 harmadik klipje, melynek egyszerűen csak 447 a címe. Ez egy új dalt is takar, melyet a rajongók már 1-2 koncert alkalmával hallhattak.

„Hogy miért lett 447? Mert mikor először megcsendült a gitárriff, ami az egész alapját képezte, akkor mindannyian becsatlakoztunk, majd olyan érzéssel játszottuk a dalt, mintha már rég megírtuk volna. Bennünk volt, csak ki akart szabadulni. Ezért is szól a dal rólunk, persze OJ sajátos közlésében.” - árulta el a Zsitva Tomi, a banda dobosa.

A klip felvételei a zenekar csehországi turnéján készültek. Ismét a 2B Pictures-el dolgoztak együtt a srácok, konkrétan Brash (Barcza Sanyi) tartott velük.

„A felvételek képkockái végigkísérik csehországi utunkat az indulástól a legvadabb pillanatokig. Vannak részletek egy Brünni rádiófelvételről, ahol egy akusztikus műsort adtunk, az esti koncertről a Stará Pekárnában, a Prágai Mulatságokról - ami igazán fergeteges volt - na meg körbeökörködtük Prágát is, tudjátok, mi így nézünk várost :-)”

 

 

A zenekar nagyon élvezte a turnét, a zsongást. „OLTÁRI volt! Hát talán ez a megfelelő szó. Nem volt félelem, se rettegés, csak Las Vegas, ahová csak mentünk.

Viccet félretéve nagyon élveztük az egészet. Persze nem ment nehézségek nélkül, nem tudjátok milyen jó érzés este 11-kor autómentőt hívni egy mélygarázsba, ahová beszorult a furgon, na meg hogy milyen meleg takaró a dobszerkó. Persze a hazaúton már csak röhögtünk mindezen...” - mondta Tomi.

A srácokat élőben többek között az idei Komáromi Napokon is láthatjuk. „Ingyenes koncert lesz, profi hangosítással, teljességgel kihagyhatatlan. De jön majd a Dunaszerdahelyi Fröccsfeszt, intéződik a Kürti Borfesztivál és még számos koncert várható Felvidéken és Magyarországon is, melyekről mindig időben szólunk Facebook oldalunkon

Persze sok minden van még a banda tarsolyában az idei évre, így biztos hallhatunk róluk. A végére elárultak egy igazán jó hírt „Az idei év a meglepetések éve. A Gombaszögi Nyári Tábor csapat megkért bennünket, hogy írjunk nekik egy himnuszt, ami méltó a fesztiválhoz :-) Hát legyen - mondtuk, és a húrok közé csaptunk… :-) Persze sok munka lesz vele, de hamarosan új dalt hallhat, új klipet láthat a közönség, és ez a lényeg.”

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk