ÚJ KLIP: Itt az idei EFOTT himnusza - Feszt szerelem

Lábas Viki (Margaret Island)

Idén júliusban is lesz EFOTT és úgy néz ki negyven évvel indulása és az állandó vándorlás után Velencén találta meg végső helyszínét.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján július 12-től 17-ig fellép a brit Rudimental, a szintén brit Zomboy, a holland Headhunterz és a Firebeatz, az amerikai Borgeous, az ausztrál Pendulum & Verse dj szetje, és koncertet ad szinte a teljes magyar élmezőny. Utóbbiak között lesz a PASO, a 30Y, a Margaret Island, a Tankcsapda, a Brains, a Mary PopKids, Majka & Curtis, a WellHello, az Ivan & the Parazol, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Halott Pénz, a Kaukázus, a Bëlga, a Szabó Balázs Bandája, az Irie Maffia, a Magashegyi Underground, az Anna & the Barbies, a Fran Palermo, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Péterfy Bori & Love Band, az Ocho Macho, az Animal Cannibals, Sub Bass Monster és Deniz.

Ma megjelent a fesztivál idei himnusza is, a népzenei beütésű elektro-akusztikus Feszt szerelem című dal, melyet a Margaret Island, Felcser Máté (Punnany Massif) és Jumo Daddy (Irie Maffia) közösen írtak.

 

 

Új helyszín is lesz az EFOTT-on, a Muzsika-sziget, amelynek programját Kunos Tamás, a Csík Zenekar brácsása állította össze. A hagyományőrzést a középpontba állító helyszínen népzenei koncertek és táncház is lesz. A fellépők között lesz Mihó Attila és Bandája, a Szigony Zenekar, a Folksz, a Folkembassy és a Buda Folk Band, a Dankó Rádió műsorvezetője, Erdélyi Claudia vezetésével pedig nótakaraokét tartanak cigányzenekarral.

ATEMPO.sk / MTI