Péter Szabó Szilvia legújabb klipjében mesés tájakra repít

Péter Szabó Szilvia

A NOX énekeseként közismertté vált Szilvi másfél éves munka után egy lendületes, nyári dallal tér vissza. Az „Egyszer még...” egy, az énekesnőtől már megszokott minőségi folk-pop nóta, amelyhez egy színes, mesevilágba illő videóklip is készült.

Az „Egyszer még...” című dalban Szilvia Harmat Szabolccsal dolgozott együtt, akivel már a NOX-os évek alatt is összefűzte a zene. A dal szövegét Bencsik Zoltán írta. „Külön örömmel tölt el, hogy egy jól bevált régi brigád gyűlt össze az új dal készítésénél. Szabi és a klip rendezője, Tóth Geri is régi ismerőseim, a közös munka jó hangulatban telt, ami szerintem a végeredményen is érződik.”- mondta el a várandós énekesnő.

Az új felvétel két hete debütált az énekesnő Facebook oldalán, és kifejezetten pozitív fogadtatásban részesült. „Tudom, hogy sokat kellett várni az új anyagra, de úgy érzem, hogy mostanra ért össze a régi énem az új énemmel és mondanivalómmal.” – mondta Szilvi az új számáról.

Az „Egyszer még...”-hez készült videóklip csodás tájai első látásra is magával ragadják a nézőket: a videó helyszínéül az Apátkúti-völgyet választották az alkotók. A természet szó szerint magába ölelte az énekesnőt, így kölcsönözve még természetesebb, bensőségesebb és meghittebb hangulatot a klipnek.

A varázslatos helyszínek mellett a történet is csodával határos: a piros köpenybe bújt Szilviát két színes lepke vezeti át a zöld tájakon, majd a klip végén az énekesnő maga is több ezer pillangóvá változik. Az „Egyszer még...” egy pozitív, az élet csodáiról szóló dal, amelyet egész nyáron hallgatni fogunk.

 

 

Az új nóta megjelenése után sem áll meg a 2016-os Nagy Duett győztes énekesnőjének élete: Szilvia nagyban készül az augusztus 27-i Barba Negra trackes fellépésére, de a hétvégén is hallható lesz a VII. Palacsinta Fesztiválon.

ATEMPO.sk