Radicsi Gigi új dallal és klippel indította a második X-et - Take it in!

Radics Gigi napjaink egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb magyar énekesnője, aki tegnap töltötte be 20. életévét. A második X méltó ünnepléseként Gigi egy inspiráló dallal és egy vadonatúj, Amerikában készült klippel kedveskedett a rajongóinak. Take it in!

A „Take It In” szövegét Johhny K. Palmer, dallamát pedig Gigi szerezte. Az új szám egy motiváló, pozitív csengésű szerzemény, amely arra biztatja a hallgatókat, hogy ne ijedjenek meg a kihívásoktól és éljék bátran az életüket.

A dalhoz egy személyes hangvételű videó is készült, amelynek a koncepciója egyenesen a híres amerikai producerhez, Quincy Jones-hoz köthető: Gigi kinti mentora találta ki, hogy a lánynak egy selfie-videót kéne készítenie. A „Take It In” így a megszokottnál személyesebb, bensőségesebb klip lett, amely segítségével néhány perc erejéig mi is részesei lehetünk a lány kint töltött napjainak.

A klip ikonikus amerikai helyszíneken játszódik: Gigi Los Angeles, Las Vegas, San Diego utcáin és a Laguna Beach korzóin és homokos partjain forgatott, többek között olyan hírességekkel, mint Quincy Jones, a Grú, Pókember vagy Michael Jackson, ezzel is erősítve a "semmi sem lehetetlen" hangulatot és üzenetet.

A „Take It In” egy szó szerint self-made videó, amelynek a folyamatában Gigi a kezdetektől egészen az utolsó simításokig részt vett, a frizurától a sminken keresztül a ruháit is ő válogatta ki, sőt, a videót is ő vágta meg. Pillantsunk hát együtt bele Gigi világába!

 

 

Radics Gigit augusztus 28-án élőben is láthatjuk Komáromban a Wine Gardenben Hodek Dávid és zenekara kíséretében.

ATEMPO.sk