Nobody But Me - Michael Bublé új dallal, októberben pedig új albummal tér vissza

Michael Bublé

Három hosszú év előzte meg a többszörös Grammy-díjas énekes, Michael Bublé kilencedik lemezét, amely három új szerzeményt és számos klasszikus dal feldolgozását szedte csokorba. A „Nobody But Me" olyan slágereket szólaltat meg, mint az eredetileg Nina Simone „My Baby Just Cares For Me" című száma, amely később Frank Sinatra feldolgozásában vált világhírűvé, a Billie Holiday és az Ella Fitzgerald által is énekelt „The Very Thought of You”-t, emellett az Igazából Szerelem zárójelenetéből jól ismert „God Only Knows"-t. Michael biztosra ment az album írásánál: a sztárdalokat sztárfellépőkkel erősítette, többek között Meghan Trainor és Black Thought, a The Roots egyik tagja is hozzájárult a lemezhez.

A „Nobody But Me” kifejezetten emlékezetes mű lett Michael számára:

„Nem hiszem, hogy bármelyik albumom készítését ennyire élveztem volna. Az új számokra különösen büszke vagyok, és az, hogy a lemez munkálataiban producerként is részt vehettem, sokat jelentett.”

Az új szerzemények közül az első, címadó szám pár napja debütált: a „Nobody But Me” a szerelem önző, kisajátító érzését dolgozza fel a már megszokott cserfes, hangulatos Bublé-stílusban. Október végén pedig további 9 számmal gazdagodhat a polcunk és a lelkünk.

 

 

ATEMPO.sk