ÚJ DAL: Magával ragad Zséda Óceánja

Zséda 2016 októberében új albummal tér vissza, amely az énekesnőtől szokatlan, merészebb hangzással várja a rajongókat. Az új lemez előfutáraként jelent meg az első dal, az Óceán.

Zséda a hazai könnyűzenei élet meghatározó női előadója, akinek számos listavezető számot, klipet, arany- és platinalemezt köszönhetünk. Legújabb, ősszel megjelenő hatodik stúdióalbumától is hasonló sikerekre számítunk: a négy éves szünet után megjelenő lemez bátrabb, változatosabb hangzást és tartalmas dalokat tartogat a zeneszeretők számára.

Az albumról már elérhető az első megjelenés: az Óceán egy pezsgő szerelmes dal, amely visszacsempészi a kora őszi napokba a nyári vibráló esték hangulatát. A szám szerzésében Molnár Tamás, Lotfi Begi és Nagy Dávid volt az énekesnő segítségére. Zséda Begivel már több dalban működött együtt, azonban Tamással ez volt az első közös munkájuk. A végeredményben ez nem érzékelhető, hiszen hamar létrejött az összhang az énekesnő és az alkotók között.

„Imádom ezt a szöveget: a nő maga az óceán, aki magába ölel – számomra ez a hasonlat egyszerre romantikus és szexi!” – mondta Zséda az új szerzeményről.

Árasszon el Titeket is az Óceán, és induljon a hetünk ezzel a hangulatos popdallal!

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

aTEMPO.sk