Felhívás! Szlovákiai Magyar Dal Napja Gombaszögön

Szlovákiai Magyar Dal Napja

Új programmal színesedik a Gombaszögi Nyári Tábor. Az utolsó nap, július 20. a felvidéki zenekarok seregszemléje és ünnepe lesz. A minifesztiválra várják az együttesek jelentkezését, a végleges programról zsűri és közönségszavazás dönt.

Olyan csapatok és zenészek jelentkezését várjk, akik legalább három saját számmal rendelkeznek, és közülük egy már elektronikus formában is meghallgatható. Ezt a számot klip, amatőr videófelvétel vagy hanganyag formájában az együttes további adataival az info@gombaszog.sk címre várják május 20-ig, a tárgyban kérik feltüntetni: Szlovákiai Magyar Dal Napja.

A vasárnap fellépő együtteseket neves zenészekből és szakemberekből álló zsűri választja ki. Egy zenekar azonban a Tábor honlapján induló közönségszavazáson keresztül is rákerülhet a nap programjára.

A fellépő zenekarok igénybe vehetik majd a nagyszínpadot minden felszerelésével, profi hangosítóinkkal és vetítési lehetőséggel. Emellé a táborújság színes mellékletében, valamint az internetes csatornákon bemutatkozási felületet kínálnak a jelentkezőknek. A csapatok útiköltségét a szervezők térítik, az ellátást biztosítják.

További információk a tábor honlapján és facebook oldalán találhatóak.

ATEMPO.sk