A felvidéki Mulatósok történelmet írnak

Felvidéki Mulatós Sanci

A napokban véglegesült, hogy Felvidéki Mulatós Sanci, akit már nem csak itthon, hanem határainkon túl is ismernek és elismernek, 2017 márciusától egy vadonatúj Mulatós műsorral jelentkezik az RTL Klub tematikus zenecsatornáján, a Muzsika TV képernyőjén.

Ami igazán egyedi, hogy felvidéki gyártással készülnek a műsorok a Kárpát-medence nézői számára.

 

Sancit kérdeztünk a részletekről:

„Igen, a hír igaz. 2017 márciusától, 52 epizóddal jelentkezünk majd a Muzsika TV képernyőjén, ami azt jelenti, hogy heti egy premieradásunk és annak ismétlései lesznek láthatóak.

Bevallom őszintén, ez a felkérés nagyon meglepett engem, bár voltak már hasonló sikereim az életben. Ilyen volt például a Felvidéki Mulatós Megapartik házigazdája szerepkör, vagy a nemrégiben megrendezett Mulat az Aréna fellépésem, ahol több ezres tömeg előtt léphettem színpadra a budapesti Papp László Arénában, ami még a nagy sztárok többségének sem adatik meg, nemhogy egy felvidéki kisváros, Ipolyság zenészének. Így nagyon szerencsésnek érezhetem magam.

Ez a TV műsor, azt hiszem, még nagyobb kihívás a számomra, hisz itt milliós számú nézettségről is beszélhetünk. A Kárpát-medence egész területén hétről hétre velünk mulathatnak majd az emberek, ami nagyon nagy megtiszteltetés.”

 

Adott a kérdés, hogyan tudod egyeztetni a sok tevékenységet amivel foglalkozol?

„Ami a TV műsort illeti, egy maximális profi csapatot állítottam össze magam köré, ami azt jelenti, hogy a kamerastábon át a koncertszervezésig egy megbízható csapat dolgozik velem, így sok terhet levesznek a vállamról, ez tény. És elárulok egy kulisszatitkot, a TV műsorok nagy része, hónapokra előre van forgatva, így egy TV felvétel alkalmával, több epizódot is rögzítünk.

Bár a Felvidéki Mulatós Showra saját gyermekemként tekintek, mégis úgy érzem, hogy csak csapatmunkával érhetünk el nagy sikereket.

A tanári hivatásom számomra szintén fontos tényező, mert imádom, ha az általam szerzett tudást és tapasztalatot átadhatom egy gyermeknek. Ez szintén olyan sikerélmény, mintha több ezer embernek énekelnék. Hála a Jóistennek több diákom is folytatja tanulmányait és mára már némelyikük sikeres zenész-tanár.”

 

És tudod ezt még fokozni?

„A saját életfilozófiám szerint, ami egy pillanattal azelőtt történt, már történelem, így mindig van új cél és kihívás. Aktuális terveim között szerepel egy nagy felvidéki cigányzenekar létrehozása, mely európai szinten képviseli majd a felvidéki kultúrát. Természetesen mint a Kulturant művészeti alapítvány elnöke pedig, olyan projekteken dolgozunk, melyek segítségével kulturális fesztiválokat, fórumokat és minőségi zenei kurzusokat hozunk létre a jövőben. Ehhez kérem a Jóisten áldását és segítségét.”

További sok sikert kívánunk mi is.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk