Itt az első fellépők - Gombaszögi Nyári Tábor 2017

Meg vannak az első fellépők - Gombaszögi Nyári Tábor 2017

Február eleje van és már most beindult a pörgés a Gombaszögi Nyári Tábor körül. A szervezők nyilvánosságra hoztak néhány nevet az idei fellépők közül.

 

Elsőként itt a Brains, akik az elektronikus zene területén mozognak otthonosan, de időnként belekóstolnak a rock, a drum and bass, a reggae vagy akár a hip-hop stílusába is. A bandával 2015-ben már találkozhattak a táborlakók.

 

 

Jön a népszerű Irie Maffia is, akik már több mint tíz éve vannak a porondon. Zenei stílusukat főleg a reggae és a dancehall műfajok határozzák meg, ezt hiphop, funk és rock elemekkel ötvözik. 2015-ben ők írták a Sziget Festivál himnuszát.

 

 

És természetesen ott lesz a tábor hazai zenekara is, a Jóvilágvan, akik a márciusban megjelenő új lemezük dalait is biztosan eljátsszák koncertjükön.

 

 

Kedvezményes jegyeket a táborba a már megszokott felületen, a www.gombaszog.sk/jegyek oldalon lehet megváltani. Ahogy az már korábban kiderült, 2017-ben a Komáromi járás lakói fesztiválozhatnak ingyen Gombaszögön. A szerencsés régió lakosai is a fenti címen igényelhetik belépőjüket.

 

Itt pedig a tavalyi aftervideónk :-)

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk