Nagy találkozások Felvidéken

Felvidéki Mulatós Sanci televíziós műsora már csaknem egy hónapja sikeresen van jelen Magyarország egyik legnagyobb zenés televíziós csatornáján, a Muzsika TV-n. A harmadik epizódban nagy találkozásoknak lehettünk tanúi, hisz a Kárpát-medence különböző régiói jelentek meg a televízió képernyőjén.

 

Felvidéki Mulatós Show

 

Ács József és zenekara Erdélyből érkezett és egy új színt hozott a műsorba. Csimszi Rudolf és Mónika a fiatalos hangzásvilágot képviselték és újból megmutatták, hogy méltón részei ennek a csapatnak.

 

Felvidéki Mulatós Show

 

A lakodalmas és retro hangzást is képviseltetni szeretnék a műsorában, így került első alkalommal a képernyőkre Lagzis Frickó.

 

Felvidéki Mulatós Show

 

Balogh Tünde és a Gipsy Rock Company különleges és egyéni hangzásvilágával igazán egyedi zenei élmény nyújtott.

 

Felvidéki Mulatós Show

 

Ebben az epizódban szerepelt a műsor két nagy felfedezettje, Vivienn és Sissi, az ő produkciójuk a visszajelzések szerint hatalmas sikert aratott.

 

Felvidéki Mulatós Show

Felvidéki Mulatós Show

 

Természetesen, Sanci is énekelt a műsorban és sikere továbbra is töretlen, de elmondása szerint teljesen másképp értékeli a produkcióját, mert most globálisan tekint az egész Felvidéki Mulatós Show sikerére.

 

Felvidéki Mulatós Show

 

A következő TV-s felvételükről annyit megtudtunk, hogy optikailag picit magasabb szintre emelik a produkciót és újabb, képernyőképes előadókkal kápráztatja el majd a televízió nézőket.

Sanci szavait idézve: „Kezdhettünk volna egy hatalmas led fallal és csak közismert előadókkal, de mi a fokozatos siker kiépítését tűztük ki célul, és az ismert előadók mellett egy új arculat és sztárcsapat kiépítésén dolgozunk. Mert ugye, aki mer, az nyer...”

Az e heti szerdai adást szombaton 12.00 órától 12.30-ig és vasárnap 22.00 órától 22.30-ig újra láthatjuk a Muzsika TV képernyőjén. Summa summarum, egy igényes zenei televíziós műsor kialakulásának lehetünk tanúi és csak a legjobbakat kívánja szerkesztőségünk a produkciónak. 

ATEMPO.sk