A Gombaszögi Nyári Tábor szezonnyitó brigádja

Gombaszögi Nyári Tábor

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyen Gombaszög építésében. Április 10–16-a között ugyanis sor kerül az idei első gombaszögi brigádra. Az étkezést és a szállást a szervezők biztosítják. Ha te is szeretnél részese lenni, jelentkezz előzetesen az info@gombaszog.sk-n, hogy tudják, számolhatnak veled!

Az elmúlt másfél évben már számtalan újításra került sor a kemping területén. Felépült egy teljesen új vizesblokk, az aktivisták az erdőtakarítás során kitisztították a helyi kőfejtőt, ami a tábor ideje alatt szabadtéri moziként fog üzemelni. Idén tavasszal pedig megkezdték a röplabdapálya építését is. A kemping közel másfél éve került a Sine Metu Polgári Társulás tulajdonába, azóta folyamatos a fejlődés.

Az idei tábor zenei felhozatala szinte már teljes: fellép többek között a Halott Pénz, a Brains, a Kowalsky meg a Vega, az Irie Maffia, Antonia Vai és a napokban a harmadik lemezüket megjelentető jóvilágvan is.

ELSŐ FELLÉPŐK

Az előző évekhez hasonlóan, idén is egy szlovákiai járás ingyen vehet részt a július 10–16-a között sor kerülő Gombaszögi Nyári Táboron. Ez évben a Komáromi járás lakóinak nem kell belépőt fizetni a táborba, az előzetes regisztráció azonban szükséges.

A jövendőbeli táborozók április végéig válthatnak kedvezményes jegyet a rendezvényre. Folyamatosan frissülő információkat a programmal és a szervezéssel kapcsolatban a Gombaszögi Nyári Tábor hivatalos honlapján, vagy Facebook-oldalán találhatnak az érdeklődők.

ATEMPO.sk