89after - dalpályázat szlovákiai magyar fiataloknak is

Dalpályázatot indítottak 89after néven a fiatal tehetségek felkarolásáért. A pályázat témája a rendszerváltozás azok szemszögéből, akik leginkább csak hallottak az eseményekről. A szervezők örömmel fogadnák, ha minél több szlovákiai magyar fiatal is jelentkezne.

Ha van véleményed róla fejezd ki zenével, hogy mit jelentenek neked az 1989-ben történtek. Indulhatsz szólóban vagy csapatban, remixelhetsz korabeli dalokat, utazhatsz slam poetryben vagy rockoperában, jazzben, népzenében vagy popban, a műfaji kereteket te választod!

A beérkező pályázatok közül Nagy Feró, a Beatrice énekese, Kemény Lili költőnő, Menyhárt Jenő, az Európa Kiadó frontembere és Harcsa Veronika jazzénekesnő választja ki a legjobb dalt. A nyertes 500.000 forint segítséget kap a zenei pálya beindítására.

A dalokat május 31-ig várják mp3 formátumban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre! Pályázni magyar nyelvű dalokkal lehet. Az e-mailben add meg telefonos elérhetőséged, életkorod illetve a zenekarod átlag életkorát. 

aTEMPO.sk