NYERJ VIP BELÉPŐT: Jön a Bősiek-Bősért fesztivál Rúzsa Magdival és a Hooligans-szel

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Bősiek-Bősért jótékonysági fesztivált. Két nagyszínpaddal, hatalmas fény- és lézershowval, füstgépekkel, konfetti ágyúkkal, ledfalakkal, helyi és külföldi sztárokkal, fellépőkkel várnak mindenkit 2017. június 9-én és 10-én.

 

A program is igazán különlegesnek ígérkezik. Első nap élő koncertet ad az egyre népszerűbb Soulwave, akik előtt a Red Vision és az Earl lép színpadra. Este a rapp zené lesz a főszerep Essemm és Sub Bass Monster tolmácsolásában, az éjjeli partyn pedig kitűnő DJ-k szolgáltatják a zenét: Chris Lawyer, Zareh Kan, GoldSound és SanFranciscoBeat.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A rendezvény két sztárfellépője szombaton áll színpadra. Először Rúzsa Magdi és vendégei adnak koncertet, majd a 20 éves jubileumát ünneplő Hooligans is bemutatkozik Bősön. Az estét Horváth Tamás, Sterbinszky és DJ Alex zárja.

RÉSZLETES PROGRAM

Ami a belépőket illeti: 2 napos elővételes jegy 10 euró, V. I. P. bérlet 25 euró (6 fajta alkohol korlátlan fogyasztása mind a két nap), 2 napos családi jegy (2 felnőtt és 2 gyerek) 30 euró. 10 éves korig ingyenes.

 

JÁTÉK: Ha szeretnél páros VIP belépőt nyerni a rendezvényre, nyilvánosan oszd meg Facebook oldalunkról cikkünket és hozzászólásként írd be, hogy Megosztva. A sorsolás eredményéről portálunkon és facebook oldalunkon értesítjük olvasóinkat. Sok sikert kívánunk :-)

ATEMPO.sk