A Felvidéki Mulatós sikert sikerre halmoz

Immáron 16 hete nagy sikerrel van jelen a magyar televíziózásban egy egyedi felvidéki gyártású műsor, a Felvidéki Mulatós Show. A műsor házigazdáját, Sancit kérdeztük az elért sikerekről.

„Először is, szeretném megköszönni mindenkinek, aki drukkol nekünk és hétről-hétre velünk mulat a Muzsika TV képernyői előtt. Igen, már 16-ik hete töretlen sikerrel vagyunk jelen Magyarország egyik legnagyobb vezető zenecsatornáján, a Muzsika TV műsorán, ami hatalmas megtiszteltetés a számunkra. Egy jó kis csapat formálódott körénk és közös erővel dolgozunk a műsorunk sikerén. Ami nagyon fontos a számunkra, hogy a csatorna is bizalommal tekint ránk, hisz fellépőink különböző Muzsika TV-s produkciókban is helyet kaptak. Ez is egy bizonyítéka annak, hogy a munkánk nem hiábavaló.”

 

További teendők is várnak a csapatra, így a nyár is sűrű lesz. „A következő TVs felvételünket július 30-ra tervezzük, ahol szintén sok új és tehetséges előadóművész mutatkozik be a közönségnek. Ami a fellépéseket illeti, a Felvidéki Mulatós Show előadói sok-sok helyen megfordulnak majd az idei nyári szezon folyamán, amire nagyon büszke vagyok.”

 

Judith (Felvidéki Mulatós Show)

 

Sancival is több helyen találkozhatunk. „Szólóban és zenekarral is színpadra állok majd a nyár folyamán. De visszatekintenék a nemrégiben megrendezett rimaszombati Mega Mulatós Partyra, ahol a műsorvezetői szerepkört töltöttem be egy kedves barátom, Héger Rudolf koncertszervező felkérésére. A műsorban jelen volt a szórakoztatás színe-java, csatornától függetlenül szórakoztattuk a közönséget. Ami nagy öröm volt a számomra, hogy a Muzsika TV-t és a Felvidéki Mulatós Show-t én képviselhettem ezen a tömegeket mozgató rendezvényen és csaknem 1500 ember kiáltotta a jelmondatot: „Felvidéki Mulatós Show, velünk mulatni csudajó” :-). Ez a rendezvénysorozat július 21-én a galántai szabadtéri színpadon zárul majd.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A MULATÓS PARTYRÓL

Azt hiszem, mint előadó és mint producer is bizonyítottam, hogy a sikert szeretem megosztani másokkal is, a TV műsoromon keresztül és a fellépéseim során is. Így Galántán egy újabb Felvidéki Mulatós Gyöngyszemet mutatok majd be a közönségnek, egy tehetséges és csinos fiatal hölgy, Judith személyében, aki hamarosan a Felvidéki Mulatós Show-ban is debütál.”

Felvidéki Mulatós Show

ATEMPO.sk