Két csapa és egy szólista jutott tovább Felvidékről az X-Faktorban

Egy újabb fontos állomáshoz érkezett az idei X-Faktor, hiszen szombat este kiderült, melyik mentor melyik kategóriát kapja, vasárnap estére pedig, hogy kik jutottak a mentorházba.

Idén Puskás Peti a 25 év felettieket fogja mentorálni, Gáspár Laci a zenekarokat, ByeAlex a lányokat és Radics Gigi a fiúkat.

A táborban három szólista és két csapat képviselte Felvidéket, és egyikük sem okozott csalódást. Puskás Peti magával vitte a mentorházba a tiszacsernyői Abaházi Nagy Lívia operaénekesnőt, aki ezúttal is maradt az áriáknál.

 

 

Gáspár Laci csapatában mindkét felvidéki formáció bekerült, így továbbra is szoríthatunk a füleki Florian Kvintettnek és a Ricco & Claudia duónak.

 

 

 

A lányok között ott volt Valenský Miriam Keszölcésről és Pál-Baláž Karmen Rozsnyóról, akik sorsáról ByeAlex döntött. Sajnos egyikük sem jutott tovább, pedig Karment csak az utolsó pillanatban állította fel a székről, annak ellenére, hogy nem egy gyengébb énekes maradt a csapatában.

A Mentorház eseményeit október 7-én szombaton 20.00 órától és október 8-án vasárnap 18.45-től láthatják a nézők az RTL Klub műsorán, ahol teljesen megújulnak a mentorház szabályai. A világon először Magyarországon, a licence tulajdonos engedélyével, mind a négy mentornak szerepe lesz a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutnak az élő show-ba.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk