A felvidéki Abaházi Nagy Lívia bejutott az X-Faktor élő showjába

Szombat este kiderült, kik jutottak az X-Faktor az élő showjába Puskás Peti és Radics Gigi csapatából. A 25 év felettiek között ott volt a tiszacsernyői Abaházi Nagy Lívia operaénekesnő is.

A világon először Magyarországon, a licence tulajdonos engedélyével, mind a négy mentornak szerepe volt a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutottak az élő show-ba.

Lívia ezúttal igazi kihívás elé állította önmagát, hisz Gaetano Donizetti Szerelmi bájital című operájából énekelte a Una furtiva lagrima áriát, ami tenor szólamra íródott. Messze felülmúlta a csapattársai teljesítményét és a zsűritagok is a legjobb produkciónak tartották az előadását. A látottak alapján nem is volt kérdés, hogy ott a helye az élő showban, így továbbra is lesz alkalma arra, hogy az általa képviselt műfajt is megszerettesse az emberekkel.

A 25 év felettiek közül még Berta Dániel és Hegedűs Péter, a fiúk közül pedig Nagy Krisztián, Gulyás Roland és Mézes Norbert kerültek az X-Faktor élő showjába.

Viszont ma esti is van kiért izgulni, hisz a csapatok között van Felvidékről a füleki Florian Kvintett és a Ricco & Claudia duó.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: RTL Klub