Kiemelkedő produkciókkal jutottak tovább a Felvidékiek az X-Faktorban

Lezajlott a 2017-es X-Faktor első élő showja színes és különleges produkciókkal, ahol kiemelkedő előadásokkal jutottak tovább a felvidéki versenyzők, Abaházi Nagy Lívia és Ricco & Claudia duettje.

 

Lívia csodálatos operaáriával és látványvilággal varázsolta el ezúttal is a közönséget és mentorokat. Puccini Turandot című operájából a közismert Nessun dorma tenor áriát adta elő kitűnően.

 

Ricco és Claudia Whitney Houston slágerével hengerelte le a nézőket. Az I Will Always Love You egy különleges feldolgozásban volt hallható. Mentoruk, Gáspár Laci bevallotta minden vágya volt, hogy idén kapjon egy bravúros énekest és egyből kettő is jutott neki.

 

Az első élő showban derült ki, hogy Bereznay Dániel lett a 12. versenyző, a hirtelen távozott Nagy Krisztiánnak köszönhetően.

A szavazatok alapján a Radio Mobsternek búcsúznia kellett az X-Faktortól. A London Kids és Hegedűs Péter közül a mentorok szavazatainak egyenlősége alapján a közönségre bízták, hogy ki essen ki, így Hegedűs Péter számára is véget ért a 2017-es X-Faktor.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: RTL Klub