Továbbra is az X-Faktor legjobbjai közt a Felvidékiek

Túl vagyunk az X-Faktor második élő showján, ahol ezúttal is remekül teljesítettek a felvidéki versenyzők, amihez csak gratulálni tudunk.

Ricco & Claudia duettje most is egy nagyívű dallal érkezett. Előadásukat kirobbanó örömmel fogadta mindenki. A James Bond filmből ismert Adel szerzeményt, a Skyfall-t énekelték el hibátlanul, ahogy azt Puskás Peti is megjegyezte.

 

 

Utolsóként lépet színpadra Abaházi Nagy Lívia, aki ezúttal kilépett komfortzónájából és egy gyönyörű magyar népdallal érkezett a stúdióba. Az A csitári hegyek alatt élő zongorakísérettel csendült fel, amit a közönség óriási tapssal fogadott és a zsűritagok is rajongtak érte.

 

 

Öt hét múlva már győztest hirdetnek a tehetségkutatóban, így nem aprózzák el a versenyzők kiszórását. Most is két versenyzőnek kellett búcsúznia az X-Faktortól.

A szavazatok alapján Radics Gigi mentoráltja, Mézes Norbert búcsúzott elsőként. A párbajt ezúttal is a London Kids kezdte, akinek Erdős Viola volt az ellenfele. A mentorok 3-1 arányban az énekesnőnek adtak újabb esélyt, így Gáspár Lacinak már csak egy csapata maradt, Ricco és Claudia.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: RTL Klub