A legjobb hat között a felvidékiek - X-Faktor 2017

Lezajlott az X-Faktor harmadik élő showja, ahonnan ezúttal is továbbjutottak a felvidéki versenyzők. Igaz volt miért izgulni, hisz Abaházi Nagy Líviát párbaj is várta.

Ricco & Claudia duettje kezdte az adást, akik ezúttal valódi party hangulatot varázsoltak a színpadra. Marvin Gaye és Tammi Terrell Ain't no Mountain High Enough című slágerét hallhattuk tőlük. Ez volt az este legjobb produkciója.

 

 

Egy igazi dívaként lépett színpadra Abaházi Nagy Lívia, akitől ismét egy operarészletet hallhattunk. Georges Bizet Carmen című operájának egyik legismertebb áriáját, a Habanera-t dolgozta fel.

 

 

A nézők szavazatai alapján elsőként Bereznay Dánielnek kellett búcsúznia az X-Faktortól. Erdős Viola és Abaházi Nagy Lívia párbaját követően a mentorok nem tudtak dönteni, szavazategyenlőség alakult ki. Így ezúttal is a közönségre bízták, hogy ki folytassa az élő showt.

A leadott szavazatok alapján pedig Erdős Viola számára is véget ért a 2017-es X-Faktor, így Abaházi Nagy Lívia továbbra is versenyben van. A negyedik élő showban viszont lesz egy kis változás, a következő héten csak egy versenyző esik ki. 

Gratulálunk a felvidéki énekeseknek és már várjuk a jövőheti produkciókat.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: RTL Klub