A Fezen Fesztivál 2018-ban is kitűnő fellépőket hoz

A Mr. Big, az Enter Shikari, és a Fozzy is fellép a Fezen fesztiválon, valamint Székesfehérvárra érkezik a Helloween, az Epica és a Metal Allegiance is.

A 21. Fehérvári Zenei Napokat 2018-ban július 25-től 28-ig rendezik meg a székesfehérvári MÁV-pályán.

Több mint három évtized dalaiból válogatva, maratoni programmal tér vissza Székesfehérvárra a német power/speed metal stílusteremtő bandája, a Helloween. A szimfonikus metalt képviselő, holland Epica a férje révén Magyarországhoz is kötődő Simone Simons vezetésével érkezik a Fezenre.

A Metal Allegiance igazi szupercsapat, hiszen tagja a Dream Theater, az Avenged Sevenfold egykori dobosa, Mike Portnoy, a Megadeth basszusgitárosa, David Ellefson, a Testamentből ismerős Alex Skolnick és Mark Meghis, valamint az Overkill énekese, Bobby Blitz. Ők ebben a formációban először lépnek magyar közönség elé.

2017 nyarán jelent meg Defying Gravity címmel az amerikai hard rock supergroupnak, a los angelesi Mr. Bignek legújabb stúdiólemeze, akik csaknem eredeti felállásban érkeznek Fejér megyébe. Természetesen a jól megszokott slágerek mellett a friss dalokkal is készülnek a csapat tagjai.

Ott lesz a kanadai-amerikai pankrátor, Chris Jericho metal bandája, a Fozzy, akiknél biztosak lehetünk benne, hogy totális őrületet fognak a színpadra varázsolni.

A metalt és a elektronikát párosító brit csapat, a hazánkban köztudottan előszeretettel koncertező Enter Shikari is fellép a Frezenen. A dolog pikantériáját adja, hogy a négyes éppen 2018-ban fogja fennállása 15. évfordulóját ünnepelni.

A hazaiak közül már biztos, hogy ott lesz Ákos és Rúzsa Magdi.

ATEMPO.sk / MTI