FRISSÍTVE! Hamarosan zárul a nevezés! Fonogram - Magyar Zenei Díj 2018

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2018-ban is megrendezi a zenészek és hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet. 

A nevezési időszak meg lett hosszabbítva, de így is hamarosan a végéhez közeleg. Ha még nem neveztetek kiadványt, még megtehetitek!

A Fonogram - Magyar Zenei Díjra természetesen nem csak kiadók által gondozott megjelenések, hanem szerzői kiadású albumok és hangfelvételek is nevezhetők!

Nem szükséges, hogy a benevezett előadónak teljes albuma legyen; amennyiben ilyennel nem rendelkezik, de az előző két naptári évben, azaz 2017-ben vagy 2016-ban hangfelvétel(eke)t készített, úgy az egy vagy több önálló hangfelvétel is nevezhető. (Emlékeztető: az előző évi szavazás során az öt jelölt közé került hangfelvételek nem nevezhetők újra, nem nevezhetők továbbá korábban megjelent hangfelvételekből összeállított válogatásalbumok.)

Az albumok és hangfelvételek összesen 18 kategóriában nevezhetőek 2018. január 8-án, hétfőn 12 óráig a következő hivatkozáson

www.fonogram.hu/nevezes

ATEMPO.sk / fonogram.hu