Tavaszi zúzásra indul a Rómeó Vérzik

Tavaszi zúzásra indul a Rómeó Vérzik

2017-ben az együttes bebizonyította, hogy méltó arra hírnévre, amelyet az elmúlt bő 20 évben kiérdemelt. Egy fantasztikus turnén vannak túl, több remek videóklipet jelentettek meg, és az új lemezük, amely az "Újratervezés" címet viseli, már megjelenésekor a MAHASZ eladási lista élére robbant be. Tovább fokozta a hangulatot, hogy új taggal is bővült az együttes, a gitáros, Kálmán Ákos személyében. Mint elmondták: most, hogy ismét két gitárossal viszik a témát, "a dalok ugyanakkorát robbannak majd, mint a lemezeken." Ákost én még annak idején valamelyik nagyudvarnoki Rockfeszt alkalmával láttam/hallottam játszani, és lenyűgöző műsort produkált már akkor is.

"Ákos gyerekkorától rajongója az Rómeó Vérziknek, így hihetetlen alázattal áll az egyes dalokhoz. Gitárstílusa viszont nagyon hasonlít a Pükééhez, aminek köszönhetően a régi dalok is úgy szólalnak meg, mint anno a kétezres években. Nagyon várjuk a tavaszi turnét ahol igazán megtudjuk mutatni, mire is képes a zenekar." - mondta Kovács Koppány, a banda frontembere.

Az együttes február 3-án kezdi meg 2018-as koncert körútját, amelynek első állomása Kiskunfélegyháza lesz, ahol is, mint Koppány fogalmazott: "maratoni műsort fogunk játszani."
Márciustól májussal bezárólag összesen 10 fantasztikus bulit nyom majd le a banda, olyan városokban, mint Budapest, Dunaszerdahely, Komárom, Győr és Debrecen.

Az ÚJRA NÉGYEN turné állomásai:

Február 3. - Rocktár, Kiskunfélegyháza
Március 2. - Roxxy Music, Tatabánya
Március 3. - Bridge Hallgatói és Oktatói Klub, Győr
Március 10. - Sportalsó, Esztergom
Március 24. - Nyolcas Műhely, Székesfehérvár
Március 29. - Club Hollywood, Nyíregyháza
Március 30. - Kaptár Klub, Debrecen
Április 6. - RÉV - A Magyar Kultúra Háza, Komárom
Április 7. - Soul Hunter Music Club, Dunaszerdahely
Április 13. - Barba Negra Music Club, Budapest – a Kalapács zenekarral

 

 

Még annyit érdekességképpen elárultak, hogy "a turné elején jelenik meg a legújabb klipünk, az "Örökké álom" dalra", amelyről az ATEMPO.sk felületén majd mindenképpen beszámolunk.

A koncerteken pedig továbbra is ugyanazt a fergeteges zúzást várhatjuk a bandától, amit eddig is:

"Azt csináljuk amihez a legjobban értünk: zenélünk és bulizunk."

Sok sikert kívánunk a Rómeó Vérziknek a tavaszi turnéhoz!

 

Zenészek jönnek-mennek – Újra négyen a Rómeó Vérzikben (Interjú Koppánnyal)

 

Bódis Attila, ATEMPO.sk