Lélekvadászok zenecsarnoka - 8 éves a Soul Hunter Music Club

Hamarosan február 9-e van. A dunaszerdahelyi koncertrajongók számára ez egy különleges dátum. Ezen a napon ünnepli fennállásának nyolcadik évfordulóját a Soul Hunter Music Club. A hely közismert arról, hogy állandóan koncertekkel dobja fel - elsősorban a rock-őrültek - hétvégéit.

Az idei jubileumot ismét a Rockin´ Rock Cats fogja "celebrálni". A jó hangulat garantált, főleg, hogy összeverődik rengeteg szórakozni vágyó zenerajongó szinte minden korosztályból.

Nekem meg csak most esik le, hogy az első ATEMPO-s cikkemet is egy soul hunter-beli koncertről írtam. A fotósunk lehívott egy bulira, amit végigtomboltunk, majd a kijáratnál hazafelé menet rákérdezett, nem írnék-e egy cikket az akkor fellépő együttesről. Természetesen igent mondtam, és bumm! így kerültem az ATEMPO-hoz. És azóta is rengeteg élmény kapcsol a klubhoz. Voltam itt szerelmes, sőt még szakítottam is (persze a klubon kívül, a közelben és viszonylag kulturált körülmények között:), és rengeteg barátot ismertem meg. A lényeg, hogy ha tehetem, szívesen visszajárok az alma materbe, és írok azokról a baromi jó bulikról.

Mert írni jó a zenéről, de ott lenni a koncerten - ezerszer jobb!!!

Gyertek le a Soul Hunterbe valamelyik rock´n´roll koncertre!

 

Néhány utolsó beszámolónk:

Tetovált rock´n´roll – ilyen egy ParanoiD és KerecseN koncert

Fájdalom (és gyönyör) elvitelre - Leander Kills és Anima koncerten jártunk

Rockbombázás Dunaszerdahelyen – Szuperzöld és RAF-II koncerteken jártunk

Bódis Attila, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András