Elindult a harmadik Zúzda Tehetségkutató – Lemaradtál volna? Még nem késő nevezni!

A július 1-jén megtartott első selejtezővel immáron harmadik alkalommal indult útjára a Zúzda Tehetségkutató, melynek az idei évben a Budapest szívében található, az igényes kialakítású Cinema Rock Cafe ad otthont. A szeptemberig tartó eseménysorozat legeredményesebb résztvevője számos nyereménnyel gazdagabban térhet haza, mint pl. profi felvétel készítése a Nortyx Audio Hangstúdiónál, klipforgatásról a Pirate Pictures gondoskodik, a Cinema Rock Cafe 100.000Ft készpénzzel támogatja a győztest, a Work Out Kft. profi zenekari honlap készítését ajánlotta fel, élő lemezfelvételt és koncertlehetőségeket biztosít az eMOTIV aRTS, 200.000Ft értékű reklámcsomag a Rockerek.hu felületein, valamint egy kellemes zempléni hétvége a Zempléni Vendégházak felajánlásával! Mindez a dobogó legfelső fokára álló zenekar nyereménye! Viszont a többi döntőbe jutó csapat sem távozik üres kézzel, közöttük is több díj kerül kiosztásra, mint pl. felvételi lehetőség, kedvezményes stúdióidő (Nortyx Audio Hangstúdió), kedvezményes klipkészítési lehetőség (Pirates Pictures), 30-50.000 Ft értékű reklámcsomag (Rockerek.hu – A magyar rockerek portálja), fellépési lehetőségek, valamint az időközben érkezett felajánlások révén további hasznos nyereményekre tehetnek szert! Bár a selejtezők sora elkezdődött, a jelentkezési időszak még nem zárult le: aki úgy érzi, készen áll a megmérettetésre, egészen július 8-ig adhatja le nevezési szándékát a következő elérhetőségeken: +36-20-593-16-92, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A Zúzda Tehetségkutató selejtezőkből, elődöntőkből, középdöntőkből és döntőből áll. Az elbírálásában a magyar rockzenei élet tapasztalt zenész alakjai, a média képviselőivel karöltve adják majd a szakmai zsűrit. Pár nevet már említhetünk közülük: Bessenyei Balázs (Hardrock.hu, ex-Alhana, ex-Gyöngyvér), Érsek Gábor (Insane), Győr Sándor (Fémforgács.hu), Mazán Attila (Kultúrpart Stúdió, ex-Gyöngyvér), Mulicz Ferenc (Vale Of Tears). A zsűri döntése mellett a közönség is fontos szerepet kap, ugyanis szavazatikkal ők is hozzásegíthetik kedvenceiket a továbbjutáshoz!

Az első helyezett nyereménye

Teljes, profi EP lemezfelvétel
Profi klipforgatás és kivitelezés
100.000 ft készpénz
Profi zenekari honlap
Élő lemezfelvétel
Menedzselés és koncertlehetőségek
200.000 ft értékű reklámcsomag
Zempléni hétvége

Menetrend

Selejtezők: Július 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22, 24.
Elődöntők: Július 31, augusztus 7, 14, 21.
Középdöntők: Augusztus 28, szeptember 4.
Döntő: Szeptember 13! 

A jelentkező zenekaroktól az alábbiakat várják

  • Bemutatkozás PDF vagy DOC formátumban
  • Három nóta MP3 formátumban vagy CD-n, legfeljebb Youtube linkként. Ebből legalább kettő saját legyen. (Nem kötelező stúdiófelvétel. Próbatermit vagy koncertfelvétel is elfogadott.)
  • Pontos zenekarral kapcsolatos adatok és elérhetőségek
  • A nevezési díj 8.000 Ft, melyet csak az előzetes válogatáson túljutott, azaz a helyszíni selejtezőbe bejutott együttesek fizetik

ATEMPO.sk