Felvidékiek majálisára készülnek Dunaszerdahelyen

Látványos néptáncműsorok, változatos kultúrprogramok, HaddelHadd koncert, s miegymás május 8-án Csallóköz központjában, Dunaszerdahelyen. Figyelmet kap a felvidéki kézművesség is, így kedvére válogathat az ember. A dunaszerdahelyi szabadidőparkban barangolva sporttevékenységre is lesz lehetőség, ugyanis az YBS DAC fanklub focitornát szervez. Természetesen az emberpalánták se unatkoznak majd, hiszen kedvükre való foglalatosságokkal várják őket is a szervezők. Mindemellett a korgó gyomor sem marad éhes és a szomjas torok sem marad száraz sokáig: sokféle finomság lesz egyhelyen.

A tavaly megalakult Csemadok Dunaszerdahelyi Területi Választmánya mellett működő Ifjúsági Tanács egy hamisítatlan Magyar Majálist szervez. Az esemény már sokak számára ismerős lehet, hiszen 2009 és 2012 között többen is részt vettek rajta, viszont most egy fiatal szervezőcsoport elképzelései érvényesülnek a rendezvényen.

A cél azonban nem változott: május 8-a szóljon arról, hogy „Ünnepeljen magyar a magyarral!”.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A szervezők várják olyan személyek jelentkezését, akik örömmel részt vennének a szervezésben, megmutatva mindenkinek a magyarok összetartozásának erősítő érzését. Jelentkezni Sárik Évánál (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és Sátor Veronikánál (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) lehet.

Árusításra fel! Az ifjúsági tanács tisztelettel várja a kézművesek, népművészek, iparművészek és vásározók jelentkezését is (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 

Magyar Majális

ATEMPO.sk