Argo 2 főcímdal és film Martoson

Argo 2

Éppen tíz évvel ezelőtt jelent meg, és azóta már beépült az emlékezetes magyar filmek közé. A sokasodó rajongók pedig tíz éve azt kérdezik, hogy mikor jön az Argo 2. A válaszért a II. Martosi Szabadegyetemre kell eljönni.

A legkeményebb és leghülyébb magyar bűnözők 2014-ben visszatérnek, de mielőtt ezt tennék, benéznek Martosra is. Pénteken 18 órától a Kisszínpad vendége lesz Árpa Attila, az Argo 2 rendezője, a Psychót játszó Bicskey Lukács és a Tysont alakító Kiss József. És ha már eljönnek, hoznak is magukkal néhány dolgot. Látható lesz a kimondottan erre az alkalomra készült új előzetes, valamint egy werkfilm, amelynek a MartFeszten lesz a premierje, a két vetítés pedig kiváló alkalmat ad arra, hogy a készítők egyúttal bejelentsék a film bemutatójának pontos időpontját.

Az egyórás beszélgetés során szó lesz a magyar filmiparról és mozivilágról, arról, hogy miért készült el az Argo 2 és hogy miért csak most készült el. Este pedig 21 órától a Tankcsapda koncerten többek között az Argo 2 általuk írt főcímdala is elhangzik.

A beszélgetésen a közönség soraiból is lehet majd kérdezni az érintettektől, ráadásul a megjelentek körében lesz egy kis nyereményjáték. Ezen helyben dedikáltatható Argo 2 pólókat lehet nyerni, a legszerencsésebb pedig két személyre szóló VIP belépőjegyet kap az Argo 2 bemutatójára. Mindenkinek erősen ajánlott ez a beszélgetés, hiszen Balogh Tibivel meg a bandájával nem lehet csak úgy szórakozni!

ATEMPO.sk
Fotó: Erdélyi Gábor