NAGY SIKER! A Fool Moon idén is első lett a Moszkvai Tavaszi Acappella Versenyen

Fool Moon

Kategóriájának első helyét szerezte meg 2017 után idén is a Fool Moon magyar pop-acappella csapat a II. Moszkvai Tavaszi Acappella Fesztivál és Versenyen, amelyen több mint 180 acappella együttes mérte össze tehetségét.

A II. Moszkvai Tavaszi Acappella Fesztivál és Verseny döntőjét április 29. és május 7. között rendezték meg az orosz főváros több helyszínén. A koncerteket nem harangozták be, a váratlanul összeverbuválódott nézőközönség azonban mindenhol hálás hallgatóság volt.

Nézzétek meg a Fool Moon egyik első fellépését az idei fesztiválon:

 

A 184 énekegyüttest felvonultató pénzdíjas versenyre a házigazda oroszokon kívül még 15 országból, többek közt Angliából, az Egyesült Államokból, Portugáliából, Olaszországból, Franciaországból, Németországból, Indiából, Koreából és Grúziából is érkeztek vokalisták.

A több mint 15 éve működő Fool Moon nem először nyert rangos nemzetközi fesztiválon: 2005-ben első lett a grazi Ward Swingle Acappella versenyen, amely Európa legrangosabb szakmai megmérettetése (ugyanitt 2003-ban harmadikok lettek), 2006-ban a VI. Tajvani Nemzetközi Acappella versenyen lettek elsők és kaptak két különdíjat, majd 2010-ben az olaszországi Solevoci Nemzetközi Acappella versenyen a "Szerelem, szerelem." című dallal a legjobb átirat díját nyerték el. És persze 2017-ben kategóriájuk legjobbja lett a Moszkvai Tavaszi Acappella Fesztivál és Versenyen.

A magyar csapat ezúttal is Németh Miklóssal, Molnár Gáborral, Mészáros Tamással, Wodala Barnabással és Vavra Bencével állt színpadra.


Néhány klip a Fool Moon-tól:

Hello.Tourist
Uptown Funk
Bud Spencer-Terence Hill filmek betétdalai

ZE, ATEMPO.sk