Tóth Vera lett a Budapest Bár új énekesnője

Tóth Vera lett a Budapest Bár új énekesnője

Új taggal bővült a Farkas Róbert vezette Budapest Bár zenekar, aki Tóth Verát hívta meg a formációba. A csapatnak régi vágya volt, hogy a rengeteg férfi tag mellett több énekesnő szerepeljen.

Rajta kívül Behumi Dórival, Ferenczi Györggyel, Frenkkel, Keleti Andrással, Kiss Tiborral, Kollár-Klemencz Lászlóval, Lovasi Andrással, Mező Misivel, Németh Jucival, Rutkai Borival és Szűcs Krisztiánnal lép fel és készít lemezeket a népszerű együttes.

Tóth Vera szerint a Budapest Bár magas művészeti értékeket hordoz, a tagok, a hangszerelések és a dalválasztások miatt is.

A zenekar 2017 decemberében ünnepelte 10. születésnapját, ebből az alkalomból Best of lemezükkel összefoglalták a múltat és megszületett Budapest című, új hangvételű lemezük is. A tavalyi lemez nemcsak azért különleges, mert szinte minden dal a fővárosról szól, hanem azért is, mert a számos feldolgozás után túlsúlyba kerültek az új, saját dalok.

A zenekarban Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő) és Kisvári Ferenc (dob) játszik.

ATEMPO.sk / MTI