Lovasi András Gombaszögön is ünnepel

Lovasi András

A Gombaszögi Nyári Táborban ad koncertet Lovasi András július 21-én szombaton. A Kispál és a Borz egykori, a Kiscsillag és a Budapest Bár jelenlegi énekese életművét átívelő turnéjának keretében lép fel újra a jubileumi táborban.

Lovasi András tavaly nyáron ünnepelte 50. születésnapját, ebből az alkalomból két nagyszabású koncertet adott. Az elsőt júniusban a Fishing on Orfű fesztiválon, a másodikat novemberben a Papp László Budapest Sportarénában. A siker hatására idén országjárásra indult legjobb dalaival.

 

 

A Lovasi '18 turné koncertjén a színpadon Lovasi két zenekarából, a Kispál és a Borzból, illetve a Kiscsillagból állnak össze a zenészek az énekes-dalszerző mellett.

A műsor mintegy hatvan százalékát a Kispál-blokk adja, a többi részben Kiscsillag-számok szólnak, de várhatóan a régi (Bandi a hegyről) és a november elején érkező új szólólemezéről is elhangzik egy-két szerzemény. "A repertoárban ötven számunk van, mire Gombaszögre érünk, lesz tapasztalatunk arról, melyik hogyan működik jól" - mondta Lovasi András.

ATEMPO.sk