Irány a Gímesi Művelődési Tábor

Már kevesebb mint egy hónap és újra itt a Gímesi Művelődési Tábor és Gólyatábor, amelyre a szervezők minden olyan frissen érettségizett, szlovákiai magyar diákot várnak, akik felsőoktatási képzésre jelentkeztek, illetve idén szeptemberben kezdik meg tanulmányaikat valamelyik híresebb szlovákiai, csehországi vagy magyarországi egyetemi városban.

Ez lesz a 37. alkalom, hogy a szervezők ismét kinyitják a gímesi autókemping kapuját, és felejthetetlen élményt varázsolnak az odalátogatóknak.

Augusztus 28-tól egészen szeptember 2-ig élvezhetik a már megszokott gímesi levegőt az újdonsült gólyák és a felsőbb éves egyetemista diákok. Lesz tánc és táncház is a Gereben zenekarral, a szórakozásért és a jó hangulatért a ZSEB, az Estendøn és a Ricsárd Gír zenekar felel majd a különböző napokon, a táborlakók csipetnyi irodalommal is találkozhatnak az eseményen. Lesz borkóstolás Jávorka Bencével, ínyenceknek való előadásokat is láthatnak majd a résztvevők, például egy rakétáról, amelyet Szlovákiában fejlesztenek ki, s egy 23 éves egyetemista az egyik tervezője (Nagy Bence). Jakubecz László színházi előadással fogja elkápráztatni a közönséget és számtalan egyéb programlehetőség közül lehet majd választani minden táborozónak, amelyre érdemes odafigyelni. A csapatjáték is részese a tábornak, ezért ebből sem lesz hiány. Ami pedig a legjobb: rengeteg gólyalány és gólyafiú, a segítőkész szervezők és a gímesi tábor feelingje, ahol minden jó elkezdődik.

Ha még ez sem keltette fel az olvasó érdeklődését, akkor mindenképpen látogasson el a Gímesi Művelődési Tábor Facebook oldalára, valamint az Instagramra, és ahol a legtöbb információt megtalálja, a www.gimes.eu oldalra.

Garantáltan megjön a kedve a jelentkezéshez is: a jelentkezési lapot ugyanezen az oldalon találja, mint a gólyáknak, mint a felsőbb éveseknek szólót. Minden egyetemistát és kevésbé egyetemistát nagyon várnak a szervezők.

Reczai Lilla, ATEMPO.sk
Fotó: Gímesi Művelődési Tábor