FRISS! Ingyenes Sting & Shaggy szuperkoncert Budapesten

Sting & Shaggy

Egy nagy meglepetés a Szerencsejáték Zrt.-től. A Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából ingyenes Szuperkoncertet rendeznek. A fergeteges eseményen a brit világsztár, Sting és a jamaikai-amerikai énekes, Shaggy szórakoztatja majd a közönséget.

A világsztárok vendégzenekaraként a népszerű Punnany Massif lép fel.

És mindez 2018. november 24. (szombat), 18.00 órától Budapesten, a Hősök terén.

A program részletei:

18.00 Punnany Massif
19.45 Sting & Shaggy

A környéken útlezárások várhatóak, így javasoljuk gyalogosan megközelíteni a rendezvény helyszínét.

OLVASD EL MIT ÍRTUNK STING ÉS SHAGGY KÖZÖS LEMEZÉRŐL

Sting legutóbb 2017 őszén lépett fel Budapesten a 57th & 9th európai turnéja keretében. A többszörös Grammy-díjas Sting (eredeti nevén Gordon Sumner) változatos és rendkívül sikeres karrierje során elképesztő mennyiségű slágerlistás dalt, számtalan elismerést és mintegy 100 millió eladott lemezt produkált. Az újhullám egyik meghatározó zenekarának, a Police-nak 1977 és 1983 között volt énekese és basszusgitárosa. Sting és a Police nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint az All This Time, az Every Little Thing She Does Is Magic, a Demolition Man, a Driven to Tears, a Message in a Bottle, a Shape of My Heart, a King of Pain, az Every Breath You Take vagy a Next to You is.

1984-től dolgozik szólóban, 1985 óta tizenkét albumot adott ki. Tíz Grammy-díjat nyert, valamint egy Golden Globe-, egy Emmy- és három Oscar-díjjelölést tudhat magáénak. Nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint az Englishman in New York, a Fields of Gold vagy a Desert Rose.

Az énekes 10. alkalommal játszik Budapesten: első magyarországi koncertje 1988-ban az Amnesty International turnéja során volt, amikor Peter Gabriellel, Bruce Springsteennel és Tracy Chapmannel a Népstadionban játszott. 2004-ben 250 ezer ember előtt lépett fel az ingyenes Kapcsolat koncerten a fővárosi Felvonulási téren, majd 2012-ben a Sportarénában koncertezett.

Shaggy, azaz Orville Richard Burrell jamaicai énekes - akinek a nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint az Oh Carolina, a Boombastic, az It Wasn't Me" vagy az Angel - és a brit sztár 2018 áprilisában jelentette meg közös lemezét, a 44/876-ot, amelyet az Egyesült Királyság és Jamaika szigete inspirált: az album címe is a két ország körzetszámából áll össze.

EZ, ATEMPO.sk / Szerencsejáték Zrt.