Újabb hat továbbjutó a Fölszállott a páva tehetségkutatóban

A Fölszállott a páva című népzenei és néptáncos tehetségkutató különleges évadának, A Döntők Döntőjének újabb hat továbbjutója van.

Ebben az évben újdonság, hogy a közönség szavazatain múlik, mely produkciók jutnak a december 21-i döntőbe. Az élő adásokban a zsűri szabadkártya segítségével az elődöntőkben két, a középdöntőkben már csak egy versenyzőt juttathat tovább.

Az elődöntőkből a nézők szavazataival négy produkció jut tovább, a zsűri pedig további két fellépőnek adhat szabadkártyát, így a tizenkét induló közül hat folytathatja a versenyzést a középdöntőben.

A Duna Televízióban látható második elődöntőből a nézők szavazatai alapján Borbáth Szilveszter énekes (Énekes szólisták és énekegyüttesek kategória), Majer Tamás táncos (Táncos szólisták és táncospárok kategória), a Tokos Zenekar (Hangszeres szólisták és zenekarok kategória) és a Szinvavölgyi Néptáncműhely (Néptáncegyüttes kategória) jutott a középdöntőbe.

Szabadkártyával az Alba Regia Táncegyüttes (Néptáncegyüttes kategória) és Patonai Bátor (Hangszeres szólisták és zenekarok kategória) folytathatja a versenyzést.

EZ, ATEMPO.sk