A fiatal magyar zongorista ma este Kínában 40 000 ember előtt lép fel

Boros Misi

A Virtuosos Holding nemrég csatlakozott kínai befektetője, Roy Fu meghívta Boros Misit, a VIRTUÓZOK tévés klasszikus zenei tehetségkutató első évadából a kicsik korcsoportjának győztesét egy kínai zenei fesztiválra Shenzenbe. Tegnap, a mai koncertre való felkészülésen túl Misi, édesapja és a Kis Virtuózok Alapítvány két vezetője, Peller Mariann és Batta András kínai ételeket készítettek Mr. Fu-val közösen.

 

Boros Misi

 

Misi ma, november 29. csütörtök este fog fellépni ezen a fesztiválon 40 000 ember előtt, ahol egy nagyjából fél órás műsort ad majd. Tegnap délután a helyi közönség nagy örömére másfél órát játszott gyakorlásképp a szálloda halljában álló különleges üvegzongorán.

 

 

Misi idén márciusban már fellépett Kínában (Shanghaiban), majd nem sokkal utána az Egyesült Államokban is, de több nagyobb utazást már 2018-ban nem tervez.

Legközelebb december 16-án a Budapest Music Centerben lép színpadra a Jónak lenni jó című jótékonysági rendezvényen, majd december 30-án a Müpában a Virtuózok Mesterkoncerten búcsúztatja az évet.

 

 

A mostani kínai meghívás azért különösen örömteli Misi és a Virtuózok számára, mivel a Deer Capital, amelyet Roy Fu, a HSBC Befektetési Bank regionális vezetője alapított 2015-ben, a vállalkozó szellemű attitűdöt, az innovációt, az értékteremtést és a fiatal tehetségek támogatását tartja szem előtt. Örömmel fektetnek be olyan fiatal vállalkozók ötleteibe, akik célratörően, nemzetközi trendek mentén tesznek álmaik megvalósításáért. A cég, amely együtt növekszik és fejlődik a támogatott vállalkozásokkal, elsősorban a telekommunikáció és a médiatechnológia szegmensében tevékenykedő, újonnan induló cégek finanszírozására koncentrál, például olyan területeken, mint a mesterséges intelligencia, a vállalati szolgáltatások, az egészség, a sport és rekreáció, az e-kereskedelem és az oktatás.

 

Boros Misi

 

A Deer Capital kockázati tőkebefektető alap idén májusban New Yorkban csatlakozott a VIRTUOSOS Holding Ltd. nemzetközi befektetői köréhez, ugyanakkor, amikor Plácido Domingo operaénekes.

ATEMPO.sk
Fotó: Virtuózok és Marjai Judit