Phoenix RT lemezmegjelenés, klippremier és még sok minden más

A csallóközcsütörtöki Phoenix RT-nek sűrű napja van. Ma hivatalosan is megjelent a banda új lemeze MI KELL TÖBB?! címmel.

„Úgy érezzük, hogy a zenekar eddigi legkiforrottabb, legütősebb lemezét sikerült rögzítenünk. A tervezett 10 dal helyett 11 vadonatúj Phoenix RT nóta került a cd-re. Változatos az egész anyag, mind zeneileg, mind szövegvilágában.” - árulta el Puss Tamás.

A lemez mellé ma érkezik a címadó dal, mely klip formájában is elérhető lesz. Reggel a RockFM-ben mutatták be az újdonságot, majd este az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorában debütál a klip, ahol interjút is adnak a srácok.

„Mindhármunkban megvan a saját kedvence a lemezen, én például alig vártam, hogy a címadó dal napvilágot lásson. Biztos vagyok benne, hogy sokan megfognak lepődni :)!” - tette hozzá Tamás.

Mielőtt még a videó napvilágot látna Dunaszerdahelyen, a Focus Music Shop-ban 16.00-tól találkozhattok a bandával, ahol majd dedikálják is a friss lemezt.

Holnap pedig folytatódik az INDIGO TOUR, Budapesten a Robotban zúznak majd a Burnout és a HeloZep! társaságában.

„December 22-én a csallóközcsütörtöki kultúrházban pedig egy fergeteges, látványos nagykoncertre várunk mindenkit, amely keretein belül bemutatjuk a MI KELL TÖBB?! lemezt." - mondta a banda frontembere.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk