Ők a Fölszállott a páva döntősei – jön A Döntők Döntője

Az utolsó adáshoz érkezett a Fölszállott a páva különleges évada, A Döntők Döntője. Ma este a Duna Televízióban 19.30-tól az idei évad legjobbjai lépnek a színpadra.

Énekes szólisták és énekegyüttesek közül

Borbáth Szilveszter – KÓD: 05
Pendely Énekegyüttes – KÓD: 35
Sőregi Anna és Komáromi Kristóf – KÓD: 38

Hangszeres szólisták és zenekarok közül

Fokos Zenekar – KÓD: 18
Tokos Zenekar – KÓD: 45

Szóló és páros táncosok közöl

Bulyáki Anett és Oszlánszki Patrik – KÓD : 06
Majer Tamás – KÓD: 29

Néptáncegyüttesek közül

Debreceni Hajdú Táncegyüttes – KÓD: 13
Jászság Népi Együttes – KÓD: 23
Szinvavölgyi Néptáncműhely – KÓD: 40

Az idei évad újdonsága, hogy a közönség szavazatain múlott, mely produkciók jutottak a december 21-i döntőbe, és az is rajtuk múlik kik lesznek az idei győztesek. A nézők az eddig megszokott módon, alapdíjas SMS-ben küldhetik el szavazataikat a 06-20 vagy 30, vagy 70 44-22-999-es telefonszámra. A szavazást a műsorvezetők indítják el az adásban és ők is zárják le. Emellett az ingyenesen letölthető MediaKlikkPlusz applikáción keresztül is lehet szavazni.

A szavazással kapcsolatos részletes információk és a versenyzők kódjai a www.mediaklikk.hu/pava oldalon is megtalálhatók.

A 2018-as évad több mint tehetségkutató - a versenyzők közös döntéseként, A Döntők Döntőjének győztesei nyereményüket jótékony célra ajánlják fel.

Az élő adásokban a 48 kiválasztott versenyző előadását idén a Fölszállott a páva korábbi évadában feltűnt gyermekszereplők vendégprodukciói színesítik, de a zsűri tagjait is láthatja táncolni, énekelni és zenélni a közönség.

A zsűri elnöke Sebő Ferenc Kossuth-díjas zenész, a nemzet művésze, mellette idén is Sebestyén Márta Kossuth-díjas énekes, Agócs Gergely néprajzkutató, népzenész, a Hagyományok Háza tudományos munkatársa, Diószegi László történész, koreográfus, a Martin György Néptáncszövetség elnöke, valamint Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészeti vezetője értékeli a produkciókat.

A műsort ebben az évadban is Morvai Noémi és Novák Péter vezeti.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Váradi Levente