Hihetetlen sikeresek az X-Faktor győztesének videói: USNK - Pozstolj!

„A követőimnek jobban tetszik, amikor többet adok” – ezt hallhatjuk az USNK Posztolj! című dalában, amit most a számok is alátámasztanak.

A Filep Kund és Laskay Nimród alkotta erdélyi rapduó, a magyarországi X-Faktor nyolcadik évadának győztes párosa. A verseny alatt öt dalt jelentettek meg, melyek összesen eddig több mint 14 milliós nézettséget produkáltak a Youtube-on.

 

 

Az első, a Posztolj!, mely már közel 6 milliónál jár és talán ennek köszönhetően is beválogatták A DAL eurovíziós dalválasztó showba.

 

 

A csapat sokat köszönhet ByeAlexnek, aki a verseny alatt a mentoruk volt. „Külön köszönet kedves mentorunknak, aki nélkül mindez nem valósulhatott volna meg. Aki meglátott valamit bennünk, felkarolt, és keményen harcolt, és dolgozott értünk, illetve dolgoztatott minket. Hajtott mint a lovakat! Le az összes kalappal egy olyan ember előtt, aki igazán méltó a mentor címre. Szívből örülünk, hogy megismertük egymást, és barátunknak nevezhetjük őt.” - írták közösségi oldalukon az erdélyi srácok.

A duó hétvégén első alkalommal Felvidékre is ellátogat. Január 12-én, szombaton a nádszegi Red5Clubban lépnek színpadra.

 

 

 

EZ, ATEMPO.sk