Újabb 10 előadót hallhatunk ma este A Dal 2019 második válogatójában

Szombaton 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán újabb tíz produkciót láthatnak a nézők A Dal 2019 színpadán, a második élő válogatóban. A három válogatóból összesen tizennyolc dal jut tovább a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a döntőben mérettetheti meg magát, február 23-án.

A második válogatóban az alábbi előadók dalai versenyeznek (HALLGASD MEG A DALOKAT):

Acoustic Planet - Nyári zápor
Diana - Little Bird
Fatal Error - Kulcs
Gotthy - Csak 1 perc
Hajdu Klára - You're Gonna Rise
Heatlie Dávid - La Mama Hotel
The Middletonz - Roses
The Sign - Ő
Vavra Bence - Szótlanság
yesyes - Incomplete

Az első válogatóban a párkányi Szekér Gergő Madár, repülj! című dala, valamint Oláh Gergő előadásában a Hozzád bújnék egyaránt 41 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől összesen. 39 ponttal jutott tovább Antal Tímea feat. Demko Gergő dala, a Kedves Világ!, negyedikként a Konyha együttes és a Százszor visszajátszott 38 ponttal, ötödikként pedig a Nomad zenekar A remény hídjaival, 35 ponttal. A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival DENIZ és az Ide várnak vissza című dal lett, így ő is bekerült az elődöntőbe.

A Duna Televízió dalválasztó show-jának második sztárfellépője nem más, mint a „legfeketébb hangú fehér énekes”, Deák Bill Gyula.

„Egy jó hangulatú előadásra számíthattok. Remélem, mindenki jól fogja magát érezni, én biztosan. Megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek A Dal színpadán” – mondta el a legendás hangú énekes, aki együttesével lép fel. Deák Bill Gyulát legutóbb 2014-ben láthattuk A Dalban.

A Dal adásai után, 21.40-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.

ATEMPO.sk