Vadkerti Imre lesz a Család-barát vendége

A felvidéki énekes, Vadkerti Imre lesz az április 8-ai, hétfői Család-barát vendége a Duna TV képernyőjén. A 10.25-kor kezdődő műsor alatt kitűnő dalokat hallhatunk előadásában.

NÉZD ÉLŐBEN ITT

Vadkerti Imre színész-énekes pályafutása korai éveitől kezdve jelen van mind a zene, mind a színház világában. Hangi adottságai és énekesi tehetsége révén minden műfajban otthonosan mozog, a rockzenétől az operetten át a musical világáig.

A művész 2008-ban a Társulat című televíziós szereplőválogatáson elnyerte Koppány szerepét az István, a király című rockopera huszonöt éves jubileumi előadásában. Az előadássorozatban nyújtott emlékezetes alakítása révén széles körű ismertséget szerzett. Az elmúlt évek során többek között a Honfoglalás című rockopera Árpád vezéreként aratott sikert számos színpadon. Többek közt a Magyar Lovas Színház előadásaiban is szerepel.

2011. óta a folk-rock műfajban legendássá vált Kormorán együttes énekese, frontembere. A hazafias rock műfajának méltó képviselője. Előadóművészként számos helyen fellépett, Európában és a tengeren túlon is, művészetével hozzájárulva a magyarságtudat erősítéséhez. 2013-ban és 2016-ban is elnyerte a Harmónia Szlovákiai Magyar Zenei Díjat. 2017-ben Külhoni Magyarságért díjat vehetett át közéleti, valamint nemzeti értékeink megőrzéséért és nemzettudatot erősítő munkájáért.

EZ, ATEMPO.sk