Néhány név a hamarosan induló Dalfutárból, Hajós András szuper műsorából

Már nem kell sokat várni és jön a Dalfutár második évada. Még februárban jelentette be Hajós András énekes, dalszerző közösségi oldalán, hogy tavasszal visszatér a műsor, melynek ötletgazdája és műsorvezetője volt a TV2-n.

Most pedig már néhány szereplőről is lehull a lepel:

Lovasi András nem sokaknak vállal szereplést, köszi Bandi! Kőhalmi Zoltánt imádom, most kicsit megfeszegettem a határait. Linczényi Márkó énekes-zeneszerző a barátom, de nem ezért hívtam, hanem mert mániákusan remek szakember. Dallos Bogi meg éppen új utakat keres, már nemcsak énekesnő, hanem vlogger és zsűritag is, a Dalfutárban a helye. Rakonczai Viktorral sokat dolgoztam, tudom, hogy kifogástalan ízlésű, naprakész zeneszerző, és ha tudnátok, milyen zongorista! Kozma Katát meg lehet, alig ismeritek, pedig a Berkley-n tanult zeneszerző, zongorista, aki lassan már több nemzetközi slágert és filmzenét jegyez, mint hazait. Vecsei H. Miklós színész és igazi reneszánsz ember, aki rendez, ír, énekel, s bár popdalhoz még nem írt szöveget, bedobtam a Dalfutár mélyvízbe. Szakács Gergő (Follow the Flow) különleges hangú, szerény srác, pedig dalaival a legnagyobb nézettségeket csinálja.”

 

 

Egyelőre ennyit tudhatunk, az első epizódok pedig hamarosan kikerülnek a hivatalos Youtube csatornára és akkor kiderül, kik a további szereplők. Az új epizódok kizárólag a videómegosztón lesznek elérhetőek.

A sorozat koncepció változatlan: minden duplaepizód végén születik egy-egy dal, ezeket mindig más összetételű csapatok alkotják meg. Hajós András felkéri a zeneszerzőt egy vadonatúj szám dallamának megírására – amint ez elkészült, viszi tovább a szövegíróhoz. A zenét és az erre írt szöveget adja át Hajós a producernek, aki felhangszereli a dalkezdeményt – ezt végül az énekes kapja meg. A szereplők nem tudnak egymásról, így vakrepülésben alkotnak. A stúdióban találkoznak először, ott helyben kell végső formájára hozni – és persze felvenni – a közös szerzeményt. Az alkotói csapatmunkát Hajós András vezényli le.

EZ, ATEMPO.sk