NYERJ BELÉPŐT: Jön a Bősiek-Bősért fesztivál az Eddával, a Follow The Flow-al és Kökény Attilával

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg a Bősiek-Bősért jótékonysági fesztivált. Két nagyszínpaddal, hatalmas fény- és lézershowval, füstgépekkel, ledfalakkal, helyi és külföldi sztárokkal, fellépőkkel várnak mindenkit 2019. június 7-e és 9-e között.

JÁTÉK A CIKKÜNK VÉGÉN

A program is igazán különlegesnek ígérkezik. Első nap az AK26 mellett a legjobb DJ-k kapnak helyet a színpadon, többek közt WillcoxBudai, Steve Judge, MiamiSoul és Purebeat is ott lesz.

A rendezvény két sztárfellépője szombaton áll színpadra. Az Edda Művek és a Follow The Flow is nagykoncerttel készülnek, akik előtt a Pataky Művek zenél majd. Az estét többek közt Newik, Sterbinszky és Pixa zárja.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

Vasárnapra is bőséges program vár mindenkit, ahol a hazai előadók mellett Kökény Attila ad élő nagykoncertet. Előtte többek közt Oszvald Marika, a Night RideKosáry Judit, Bősi Szabó László és Dóka Zsuzsa áll majd a színpadra

 

S ez még nem minden: idén is értékes tombolanyeremények várják a fesztiválozókat! A fődíj egy vadonatúj Škoda Fábia személygépkocsi! 2. díj Olaszországi utazás, a 3. díj pedig Telekom VOLT Fesztivál 2019 bérlet.

A programokra napijegyek kizárólag a helyszínen válthatóak! A napijegy ára pénteken és vasárnap 10 euró, szombaton 12 euró. 3 napos bérlet pedig 20 euró. 10 éves korig ingyenes.

 

JÁTÉK: Ha szeretnél páros bérletet nyerni a Bősiek-Bősért fesztiválra, akkor hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után annak a fellépőnek a nevét, akit a legjobban vársz és oszd meg a cikket. A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra június 5-én kerül sor, a nyertest azok közül választjuk, akik posztolták kedvencük nevét.  Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

 

Bősiek Bősért

ATEMPO.sk