Ingyenes Bryan Adams és Wellhello szuperkoncert Budapesten

Ingyenes Bryan Adams és Wellhello szuperkoncert Budapesten

A Szerencsejáték Zrt. az idei évben a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes rendezvényét.

2019. szeptember 28-án, a több mint 100 millió eladott lemezzel büszkélkedő világsztár Bryan Adams lesz a Szuperkoncert fellépője, aki a „Shine A Light” turné programján felül, kétórás, csak erre az estére tervezett exkluzív látványú programmal érkezik Magyarországra. A kanadai zenészt megelőzően a hazai popélet egyik legnépszerűbb együttese, a Wellhello lép fel vendégelőadóként. A Szuperkoncert 18.00 órakor kezdődik Hősök terén, Budapesten. (18.00 órakor a Wellhello és 20.00 órától Bryan Adams)

 

 

Bryan Adams, kanadai énekes-zeneszerző - a Szuperkoncert sztárfellépője - 1975 óta készít dalokat. Olyan világslágerek fűződnek a nevéhez, mint a „Summer of 69”, a „Straight from the Heart”, az „(Everything I Do) I Do It For You”, vagy a legfrissebb, Ed Sheerannel közösen írt „Shine A Light”. Több mint 100 millió eladott lemezzel, két Grammy-díjjal és öt Oscar jelöléssel rendelkezik, mint zeneszerző.

A Wellhello számos teltházas koncerttel és díjjal büszkélkedhet, a különböző videómegosztó oldalakon elérhető dalaik pedig több tízmilliós megtekintésnél járnak.

ATEMPO.sk / szerencsejatek.hu