Idén nem lesz Budapest Music Expo – új helyszínen az Öröm a zene döntője

Mint ahogy arról már pár napja röviden írtunk, idén nem rendezik meg a Budapest Music Expo nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítást, és új helyszínre költözik az Öröm a zene döntője

A szervezők, a Hangszeresek Országos Szövetsége most hivatalos közleményben is jelezte ezt.

„Tisztelt Kiállítóink! Kedves Érdeklődők, Látogatóink! Zenész Barátaink és Kollégák!

A Hangszeresek Országos Szövetsége hosszas mérlegelést követően arra a döntésre jutott, hogy a Hangfoglalás – Budapest Music Expo-t 2020-ban rendezzük meg.

Rendezvényünket a jövőben is szeretnénk olyan formában megtartani (pl.: ingyenes látogathatóság, ingyenes kiállítási lehetőség az oktatási és a közérdeket képviselő szférának), amely a lehető legszélesebb kör számára teszi igazi zenei ünneppé ezt a három napot. Ennek szellemében dolgozunk a megvalósításon. Viszontlátásra 2020-ban.”

 

FOTÓBESZÁMOLÓK AZ ELŐZŐ ÉVEKBŐL

2018

2017

2016

2015

 

A kiállítás keretében valósult meg az előző években a HANOSZ által szervezett Öröm a zene tehetségkutató és Gondozó sorozat döntője, amelyet ezúttal 2019. október 5-én és 6-án a Gyáli Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban rendezik meg. Az Öröm a zene díjak átadására is ott kerül majd sor.

Természetesen az Öröm a zene Tehetségkutató sorozat 2019-2020 évadban esedékes 20 belföldi és 6 határon túli állomását változatlan formában és feltételekkel valósítják meg.

EZ, ATEMPO.sk