Új formációval mutatkozik be Derzsi György (+ VIDEÓ)

Új formációval mutatkozik be Derzsi György (+ VIDEÓ)

Derzsi György felvidéki magyar színművész, operetténekes, rendező számos előadásban, produkcióban látható a Kárpát-medence különböző pontjain. Lehet az egy monodráma, A három királyok csapata (Vadkerti Imrével és Kovács Koppánnyal) vagy épp a Komáromi Lovas Színház.

Szeptembertől egy új produkcióval, csapattal kôl útra kél és mindjárt három helyszínen is bemutatkozik. Derzsi György és a GProjekt Band táncdalokat és régi slágereket ad elő kávéházi cigányzene stílusában. Hegedűn Horváth Gyula, gitáron Balogh László és bőgőn Novák Csaba működik közre. Szarvason, a Szilvanapok keretében szeptember 8-án 13.00-tól, Balástyán szeptember 14-én 17.00 órától, valamint Budaörsön, a PostArton szeptember 21-én 19.00 órától.

 

 

Derzsi György 1973-ban született Pozsonyban. 1997-2001 között a Színház- és Filmművészeti Egyetemre járt. 2007-ben szerepelt az "A Társulat" című tehetségkutató showműsorban, ahol országos ismertségre tett szert. 2001-2002 között a Budapesti Operettszínház tagja volt, de játszott a komáromi Jókai Színházban és a Győri Nemzeti Színházban is, valamint a Komáromi Lovas Színház színész-rendezője is volt. Viszont most már évek óta szabadúszó. 2014-ben megírta első zenés darabját "Kincsem" címmel, amelyet a Komáromi Magyar Színház mutatott be.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk