A mentorházba jutott minden felvidéki az X-Faktor tehetségkutatóban

Hétvégén dupla adással folytatódott az X-Faktor tehetségkutató az RTL Klubon. A táborból minden felvidéki továbbjutott a mentorházba.

A gömöri C.O.O.L. duó, azaz Orosz Dani és Kovács Bence Puskás Peti csapatába került és a székes feladatnál is meggyőzték a mentorokat, hogy ott a helyük a mezőnyben. Lady Gaga és Bradley Cooper slágerét, a Shallow-t adták elő saját feldolgozásukban.

 

 

Szintén Peti csapatába került a vásárúti László Enikő, akit a zsűri két rapper fiúval rakott össze. A Plan B nevet viselő új formáció első saját dalával maradt végül a széken és jutott a mentorházba.

 

 

A balogújfalusi Ruszó Tibornak nehezen indult a tábor, mivel nem sikerült az első bemutatkozása a csoportos feladatnál, de a zsűri mégis továbbjuttatta. Ezek után ByeAlex csapatába került, aki idén a fiúk mentora lesz. A székes feladatnál viszont újra megmutatta a tehetségét, kitűnően énekelte el a United Végső vallomás című dalát és jutott tovább.

 

 

A táborból szintén egy lépéssel közelebb került az élő showhoz a Speranta együttes, akinek a tagja a zselízi Babindák István. A Roma Soul dalával megint levették a lábukról a zsűrit.

 

 

Gratulálunk mindenkinek és hétvégén jön a folytatás!

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk