Felvidékiek jutottak az X-Faktor élő showjába

Felvidékiek jutottak az X-Faktor élő showjába

Hétvégén dupla adással folytatódott az X-Faktor tehetségkutató az RTL Klubon. Nagy örömünkre felvidékiek is továbbjutottak a mentorházból az élő showba.

Folytathatja a gömöri C.O.O.L. duó, azaz Orosz Dani és Kovács Bence, akik a tavalyi győztes USNK #tevagya című dalát dolgozta fel. Puskás Peti gondolkodás nélkül vitte őket tovább a versenyben.

 

 

A balogújfalusi Ruszó Tibor ezúttal is kitűnően énekelt és bár ByeAlex a zsűritársaira bízta a döntést, ők zöld utat adtak neki. Bangó Margit Úgy mentél el című dala győzte meg őket, így vele is találkozhatunk az élő showban.

 

 

Nem marad ki a Sperante együttes sem, melynek tagja a zselízi Babindák István, aki ezúttal zongorán és klarinéton is közreműködött. A népdal egyvelegük (Árok árok, Száraz a bokor a mezőn) ezúttal nem győzte meg maximálisan Puskás Petit, így a zsűritársai döntöttek a formáció továbbjutásáról.

 

 

A Plan B nevet viselő formáció, melyet a mentorok állítottak össze a vásárúti László Enikővel az élen már nem jutott tovább a mentorházból, de nem keserednek és folytatják tovább a közös munkát.

 

 

És a végére jöjjenek a csapatok összeállításai

Puskás Peti és a zenekarok

C.O.O.L.
Speranta
Take 3

ByeAlex és a fiúk

Gödöllei Emánuel
Ruszó Tibor
Vanek Andor

Gáspár Laci és a 25+osok

Balogh Antal (Anti bácsi)
Burai Renátó
Zdroba Patrik

Dallos Bogi és a lányok

Bagdi Enikő
Dárdai Blanka
Huszár Aletta

Az RTL Klub csatornán jövő hét szombat 20.00 órától pedig jön az X-Faktor első élő showja, ahol már a szavazatokra is számítanak a versenyzők..

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk