Felvidékiekkel jön az X-Faktor első élő showja

Már csak néhány óra és kezdődik a 2019-es X-Faktor első élő show-já. A bejutott versenyzők hónapokon át küzdöttek, hogy ott lehessenek a legjobbak közt.

Nagy örömünkre idén sem maradunk felvidékiek nélkül, akik most már azért menetelnek, hogy akár ők legyenek az RTL Klubon futó tehetségkutató 9. évadának győztesei is.

 

A C.O.O.L. duó tagjai, a 17 éves rimajánosi Kovács Bence és a 14 éves rimaszombati Orosz Dani nemcsak évek óta zenésztársak, hanem barátok is, ami a Csillagvirágnak és Pako Máriának is köszönhető. A családjuk, az iskoláik és az egész gömöri régió mellettük áll.

 

C.O.O.L.

 

Úgy, ahogy a 16 éves balogújfalusi Ruszó Tibor mellett is, aki a Bátkai iskola végzőse. Ő hat éves kora óta zenél és már korábban is szeretett volna jelentkezni a tehetségkutatóba. De megérte várnia, hisz most már olyan jelzőkkel is illeték, mint az „évad legjobb énekese”.

 

Ruszó Tibi

 

Valamint ott lesz még a zselízi Babindák István is, aki Sperante együttes oszlopos tagja.

 

És most itt a lehetőség, hogy támogassuk őket a céljaik elérésében. Szavazhatunk rájuk az RTL24 ingyenesen használható applikációval (Appstore, Google Play), illetve SMS-ben a műsor folyamán feltüntetett emeltdíjas telefonszámon (egy telefonról max. 10 szavazat).

Nézzétek az RTL Klub adását 20.00 órától és szavazzatok!

 

A csapatok:

Puskás Peti és a zenekarok

C.O.O.L.
Speranta
Take 3

ByeAlex és a fiúk

Gödöllei Emánuel
Ruszó Tibor
Vanek Andor

Gáspár Laci és a 25+osok

Balogh Antal (Anti bácsi)
Burai Renátó
Zdroba Patrik

Dallos Bogi és a lányok

Bagdi Enikő
Dárdai Blanka
Huszár Aletta

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk