A felvidéki Ruszó Tibi ott van az X-Faktor döntőjében

Már csak egy lépcsőfok választja el a céljától a felvidéki Ruszó Tibit, aki szombaton este bejutott az X-Faktor döntőjébe. Az RTL Klubon futó tehetségkutatóban ezúttal is kiemelkedően teljesített és a műsor végéig széken maradt.

Az elődöntőben ismét két dallal készültek az énekesek, de a különlegessége az volt, hogy most először nem egyedül, hanem duettpartnereikkel is bemutatkoztak.

Talán nem is volt meglepő, hogy Ruszó Tibi választása Kökény Attilára esett, akivel még a főpróba előtt egy budapesti szórakozóhelyen is színpadra álltak.

Ezúttal a Nincs semmi másom című lírai Kökény Attila dalt adták elő közösen, amely ismét nagy siker hozott Tibinek.

A második körben egy ritmikusabb nóta került a terítékre, Váradi Renátó Van még más út című szerzeményével szórakoztatta a zsűritagokat és a közönséget. Álló tapssal köszönték meg Tibi szombati szereplését és egyhangúan széket kapott, majd ott is maradt a műsor végéig.

Így a verseny alatt egyszer sem került a veszélyzónába, ami tehetségét is igazolja.

Tibi már sokkal magabiztosabbnak látszott a fellépésein, ami mindenképp jó hatással volt a produkciókra is. A műsortól végül Manuel búcsúzott és most már csak egy adás vár a versenyzőkre és eldől, ki nyeri idén az X-Faktort.

 

A csapatok:

Puskás Peti és Dallos Bogi már csapattagok nélkül maradt

ByeAlex és a fiúk

Ruszó Tibor
Vanek Andor

Gáspár Laci és a 25+osok

Zdroba Patrik

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: X-Faktor